MUSEU DE XOCOLATA utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.
Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.
En cas de rebutjar-les, MUSEU DE XOCOLATA no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES
Edat: 16-18 anys
Descripció: Introducció a l'ús de la xocolata en la pastisseria i confiteria a través de 3 tècniques bàsiques: temperat de la xocolata, elaboració de la ganache i decoració amb xocolata. Durant el taller s'elaboren diferents productes amb xocolata.
Horari: Amb reserva prèvia
Durada 1 hora 30 minuts
Preu: 22 € per alumne