MUSEU DE XOCOLATA utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, MUSEU DE XOCOLATA no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

Benvingut al Museu de la Xocolata!

 

Contacta amb nosaltres

Em vull subscriure al newsletter

Xocolating

Edat: 16-18 anys

Descripció: Introducció a l'ús de la xocolata en la pastisseria i confiteria a través de 3 tècniques bàsiques: temperat de la xocolata, elaboració de la ganache i decoració amb xocolata. Durant el taller s'elaboren diferents productes amb xocolata.

Horari: Amb reserva prèvia

Durada 1 hora 30 minuts

Preu: 22 € per alumne

 
PETICIÓ DE RESERVA

Compra les teves activitats i tallers online

< Abril 2024 >
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Publicitat