Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.
El Museu de la Xocolata és un espai dividit en vuit àmbits diferents:
Botiga-Cafeteria: Espai per degustar xocolata calenta o freda acompanyada d'una exquisida brioixeria d’elaboració pròpia i per comprar les millors especialitats de xocolata, tant nacionals com internacionals.
El cacau i la xocolata: S’explica tot el procés, des de la llavor del cacauer fins que el cacau arriba a ser xocolata: d’on ve el cacau, com es cultiva, on el podem trobar, les varietats existents, el procés de fabricació, etc.
Xocolata, pont entre cultures: Trobem la història del cacau i de la xocolata des dels seus orígens al món maia-asteca, passant per la seva arribada a Espanya, l’entrada a Europa i acabant amb la industrialització.
Art i creació: La xocolata com a font d’inspiració de l’art i la cultura.
Pastisseria i xocolata: La transformació de la xocolata en obres d’art de la mà dels millors mestres pastissers i xocolaters.
Audiovisuals: En aquesta àrea podem conèixer la història de la xocolata d’una forma interactiva i visual.
Maquinària: Un recorregut per les principals màquines relacionades amb el treball de la xocolata.
Activitats: El museu ofereix un ampli ventall d’activitats, tant per a escoles com per al públic en general, ja siguin nens/es o adults. Per a cadascuna de les activitats cal fer reserva prèvia.
A més, també disposem d’un jardí i de diferents sales per celebrar tot tipus d'esdeveniments.
[*] Tot el museu és accessible per a minusvàlids