Maridatge de vins i caves amb xocolata

Edat: A partir de 18 anys
Descripció: Primer es tasta la xocolata. Després el vi o cava assignat i, finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, observant els canvis que això provoca. El maridatge, acompanyat de les explicacions oportunes és tota una experiència plena de contingut i diversió. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques dels vins i caves, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.
Horari: Amb reserva prèvia
Durada: 1 hora i mitja
Preu: 18 € per participant

*Alerta al·lèrgens: L'activitat inclou degustació de producte. En cas d'al·lèrgia o intolerància a la soja, llet, sulfits o per a més informació sobre al·lèrgens, contacteu amb nosaltres a reserves@museuxocolata.cat 
 

*Per la compra de les entrades a l'activiat inclou viista lliure al museu (no inclou visita guiada). Per visitar el museu és recomana venir mitja hora abans de la iniciació de l'activitat. L'última sessió per visitar el museu és a les 18:30

Relació de dies i horaris en els quals aquesta activitat està programada:

DataHoraPlaces disponibles 
14/04/202412:000Reservar places