Xocolating

Edat: A partir de 16 anys
Descripció: Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.
Horari: Amb reserva prèvia
Durada: 1 hora i mitja 
Preu: 23,50€ per participant

*Alerta al·lèrgens: L'activitat inclou degustació de producte. En cas d'al·lèrgia o intolerància a la soja, gluten, fruits secs, cacauet, llet, o per a més informació sobre al·lèrgens, contacteu amb nosaltres a reserves@museuxocolata.cat 
 

*Per la compra de les entrades a l'activitat inclou visita lliure al museu (no inclou visita guiada). Per visitar el museu és recomana venir mitja hora abans de la iniciació de l'activitat. L'última sessió per visitar el museu és a les 18:30

Relació de dies i horaris en els quals aquesta activitat està programada:

DataHoraPlaces disponibles 
27/04/202412:000Reservar places
11/05/202412:0010Reservar places
25/05/202412:001Reservar places