MUSEU DE XOCOLATA utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.
Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.
En cas de rebutjar-les, MUSEU DE XOCOLATA no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES
Edat: De 4 a 12 anys
Descripció: Aquest Sant Jordi, vine i t'ensenyarem sobre l'arbre del cacau, del procés de fabricació i els ingredients de la xocolata. Aprendràs les tècniques bàsiques per manipular la xocolata de la manera més divertida i dolça!
Horari: Amb reserva prèvia
Durada: 1 hora
Preu: 8,5 € per participant
* Alerta al·lèrgens: L'activitat inclou degustació de producte. En cas d'al·lèrgia o intolerància a la soja, gluten, fruits secs, cacauet, llet, o per a més informació sobre al·lèrgens, contacteu amb nosaltres a reserves@museuxocolata.cat
* Les entrades a les activitats inclouen la visita lliure al museu (no inclou la visita guiada). Per visitar el museu es recomana arribar mitja hora abans de l’inici de l'activitat. L'última sessió per visitar el museu és a les 18:30
Aquesta activitat no està programada