MUSEU DE XOCOLATA utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, MUSEU DE XOCOLATA no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

Benvingut al Museu de la Xocolata!

 

Contacta amb nosaltres

Em vull subscriure al newsletter

Xocolating

Edat: A partir de 16 anys
Descripció: Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.
Horari: Amb reserva prèvia
Durada: 1 hora i mitja 
Preu: 23,50€ per participant

Alerta al·lèrgens: L'activitat inclou degustació de producte. En cas D'al·lèrgia o intolerància a la soja, gluten, fruits secs, llet, o per a més informació sobre al·lèrgens, contacteu amb nosaltres. reserves@museuxocolata.cat 

*Per la compra de les entrades a l'activitat inclou visita lliure al museu (no inclou visita guiada). Per visitar el museu és recomana venir mitja hora abans de la iniciació de l'activitat. L'última sessió per visitar el museu és a les 18:30

 

Relació de dies i horaris en els quals aquesta activitat està programada:

DataHoraPlaces disponibles 
25/03/202317:3016Reservar places

Compra les teves activitats i tallers online

< MarÁ 2023 >
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Publicitat