MUSEU DE XOCOLATA utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, MUSEU DE XOCOLATA no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

Benvingut al Museu de la Xocolata!

 

Contacta amb nosaltres

Em vull subscriure al newsletter

Xocolating

Edat: A partir de 16 anys
Descripció: Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.
Horari: Amb reserva prèvia
Durada: 1 hora i mitja 
Preu: 22 € per participant

* És imprescindible que es comuniquin les al·lèrgies i/o intoleràncies (indicant el seu grau) dels participants en l’activitat mitjançant un correu a reserves@museuxocolata.cat 

 

Relació de dies i horaris en els quals aquesta activitat està programada:

DataHoraPlaces disponibles 
09/07/202217:000Reservar places
13/07/202210:301Reservar places
14/07/202216:0016Reservar places
15/07/202216:0016Reservar places
19/07/202215:3016Reservar places
21/07/202216:0016Reservar places
23/07/202211:306Reservar places
27/07/202212:3016Reservar places

Compra les teves activitats i tallers online

< Juliol 2022 >
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Publicitat